piesu102, z tego co pamiątam (a w przytoczonym wątku to jest na bank napisane), to szafa z literą M ma już polskie menu. Temat przeszczepu to robota dla fachowca, zwykły kabelek VCDS to zdecydowania za mało. spacewalker, to godny polecenia fachowiec. Tym czasem wątek scalam aby nie dublować tego samego.
[O2] Szukam kogoś kto zakoduje licznik
Zwiń
X
-
piesu102, nie ma znaczenia jaki rok (literka mówi mniej więcej o roczniku zegarów), kupujesz szafę z numerem jaki Ci podałem i szukasz kogoś kto Ci zaadoptuje nową szafę w Twoim aucie. W ASO montują tylko nowe zegary (które są "gołe"), choć mi się udało załatwić montaż używki właśnie w ASO za 150zł. Pozostała jeszcze korekta licznika na właściwy a to kolejna stówka.
Moja Czarnula jest z 2009 roku i akurat udało mi się kupić szafę z 2009r. ale naprawdę to nie ma znaczenia.
Komentarz
-
-
Re: Dobór licznika
Zamieszczone przez piesu102Witam, padł mi licznik w moim szkodniku i elektryk który mi to robi powiedział abym szukał takiego samego licznika czyli 1Z0 920 803 D. Niestety nigdzie nie ma takiego w sprzedaży i się zastanawiam czy coś innego podejdzie i będzie działać ?
Auto z 2009 r.
Komentarz
-
-
spacewalker, szczerze to elektryk to robił, zasilanie normalnie dochodzi do licznika, najprawdopodobniej zawilgotniał gdzieś bo rano odpalił normalnie potem wjechał do garażu i po takim postoju około 2h po przekręceniu kluczyka miałem niespodziankę, teraz o dziwo wszystko działa tylko pytanie na jak długo.. Jak już zacząłem z tym licznikiem to od razu właduje MD
Komentarz
-
-
Mam pytanie o licznik w O2. Czy można bezkarnie włożyć inny w celu sprawdzenia czy działa? Wiem, że nie odpalę auta. Chodzi tylko o sprawdzenie czy podświetlenie OK lub czy nie wywala jakiegoś błędu.
Pytam bo w Fabii 1 taka podmiana = uwalone BSI i nie wiem czy w Octavii nie będzie podobnej sytuacji.
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Komentarz
-
Komentarz